Nevoia de protecție apare imediat, chiar din momentul venirii noastre pe lume și până plecăm, însă ea îmbracă multe forme, de aceea eu mă voi referi aici strict la subiect.

In primul rând este o formă de prețuire a ta, a celor dragi și a celor din jurul tău. Dacă ție ți se întâmplă ceva si apare o situație imprevizibilă, atunci te rog, ca in acest moment să te oprești din ceea ce faci, și să îți adresezi această intrebare: „Cum gestionezi tu sau cei din jurul tău situatia brusc aparuta?„.

De ce Asigurare de Viata?

Exact această intrebare mi-am adresat-o și eu acum 10 ani când am ales asigurarea de viață. Este foarte dur rolul meu, insa tot ce imi doresc este sa constientizam ceea ce se petrece in jurul nostru. Dar hai sa vin cu vești bune, spunând că aici intervin eu ca si Consultant Financiar.

Consultantul Financiar este prima persoana care va fi sunata atunci cand apare un eveniment asigurat. De aceea toți clienții mei au numarul meu de telefon personal și acordul meu că mă pot contacta oricând si de oriunde s-ar afla, deoarece protecția asigurarii este extinsă oriunde in lume, 24/24h .

Aici vorbim despre „Viata”, viata inseamna bucurie, fericire si planuri de viitor, iar eu va pun la dispozitie un Plan de Protectie Flexibil care va permite sa il personalizati in functie de etapa in care va aflati acum. Este un concept Unic pe piata, prin care iti planifici atat viitorul tau, cat si al familiei tale, luand in considerare diverse situatii neprevazute care pot aparea la un moment dat.

Nu lăsa pe mâine, ce poti face azi!

Benjamin Franklin

Cine are nevoie de Asigurare de Viata?

Pe scurt, TOȚI! Sa ai control asupra vietii pentru a te bucura mai mult alaturi de cei dragi. Nevoia de Protectie.

Viata este supusa riscurilor si poate afecta:

 • standardul de viata;
 • capacitatea de munca;
 • calitatea ei.

PROTECTIA – concept in continua dezvoltare, iar aceasta nevoie… este din ce in ce mai constientizata! De aceea o ASIGURARE cu protectie extinsa poate fi SOLUTIA, care ofera siguranta si linistea sufleteasca de care clientii au nevoie pentru a-si trai viata asa cum doresc.

ASIGURAREA de Viata este un instrument financiar perfect – raspunde nevoi de Control a impactului riscurilor si aparitiei evenimentelor neprevazute. Astfel in cazul producerii evenimentului nedorit, persoana asigurata sau beneficiarul va primi de la Companie despagubirea. Ofera Liniste Sufletească.

Beneficiile Asigurari de Viata au un impact mare si la nivel Emotional – oferind mai multa liniste, siguranta si perceptia unui viitor mai optimist atat pentru client cat si pentru familia acestuia. Dar pentru a beneficia de toate avantajele, Clientul este cel care decide daca are nevoie de acest SCUT de protectie!

Ce isi doresc Clientii?

 • Flexibilitatea ofertei;
 • Posibilitatea de a fi adaptata nevoilor lor;
 • O gama larga de beneficii;
 • Un partener de incredere;
 • Costuri transparente.

Bariere din partea clientilor.

 • Lipsa unei TRADITII in domeniul asigurarilor;
 • Nivelul scazut de educatie financiara;

Rolul unui CONSULTANT Financiar.

 • Are pregatirea specifica domeniului.
 • Are cunostinte si abilitati care aduc constant valoare in relatia cu clientul.

In concluzie, alege sa ai o asigurare de viata, fie ea simpla sau complexa, cu beneficii clare si costuri transparente.

Agentii de asigurare si situatiile neprevazute apar nechemate. Diferenta o face cine ajunge Primul!