Provocarea companiilor de asigurari este sa fie langa consumatori in momentul in care intentioneaza sa faca o asigurare de viata, recomandarea este sa fie adaptata etapei in care se afla la momentul respectiv.

De aceea primul pas este INFORMAREA.

Deoarece sunt foarte multe tipuri de asigurari, multe companii si agenti de asigurari, recomandarea mea ar fi asa:
– toate ofera cam aceleasi beneficii, diferenta o face compania ( sa fie solvabila, statistici clare a sumelor despagubirilor in ultimii ani), pozitia pe piata, si consultantul financiar, el este cheia in acest prim pas, sa il alegeti dupa principiul compatibilitati, transparenta in oferirea informatiilor avizate, creste increderea si eficienta pozitiei in pasul doi cand deveniti client.
Pentru o protectie financiara cu acoperiri complexe, eu in calitatea mea de Consultant Financiar, va pot oferi ajutorul gratuit!
Impreuna apelam la cel mai eficient instrument creat de compania cu care eu colaborez, se numeste Formularul de Analiza Financiara, care in mod surprinzator ofera o imagine de ansamblu si realista a situatiei in care te afli acum, care sunt evenimentele neprevazute care pot impacta standardul de viata in acest moment si in viitor, pe tine si pe cei dragi, ce solutii poate sa iti ofere o Asigurare de Viata…..eu il numesc – TESTUL EGOISMULUI!
Pentru o protectie financiara simpla si cu acoperiri de baza, puteti opta si varianta prin telefon, prin intermediul bancilor partenere sau prin intermediul companiilor care ofera ofera astfel de beneficii extra salariale.
  ATENTIE!!!
  Consultantul Financiar nu este un simplu vanzator!
Rolul lui abia atunci incepe, din momentul semnării contractului, este in legatura permanenta cu clientul si cu compania asiguratoare, ajuta, ofera consiliere si sprijin, este alaturi pe tot parcursul contractelor personalizate, adapteaza planurile financiare, in functie de modificarile apărute in viata lor, mai ales evenimentele asigurate (nasterea unui copil, intrarea la facultate, investitii financiare, casatorie, servicii medicale, tratament boli grave, accidente, pensionare, deces).
 
   Cine detine informatia…..detine PUTEREA! 
 
 
 
 
 
Sursa: republica.ro